SISTA MAJ 2014

Hej godingar! ♥

Tänk att det är Juni imorgon, helt sjukt vad tiden går fort nu för tiden. Vaknade sent idag också, somnade tre inatt tror jag haha. Tränade efter frukosten och sen har jag vart ute och övningskört halva dagen, har övat på att backa runt hörn m.m. Det gick ganska bra för att va första gången man gör det så när vi var klara så åkte vi till Överby där pappa bjöd mig på en liten frapino och chokladmuffins. Kom hem för en stund sen och snart ska vi väl äta. Har inga planer ikväll, ska nog se på filmer och serier då jag är så trött idag haha. Men ni får ha en fortsatt bra dag!




PEACE

 
 
 

SOLIGA FREDAG

Hej goingar! ♥

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra i alla fall förutom att jag är ganska trött haha. Vaknade ca elva idag, jättetrött och hungrig haha, så jag åt frukost och sen så tränade jag lite, gjorde lite övningar här hemma istället för att gå till gymmet då jag var så trött och sliten haha.  Sen gjorde jag mig iordning och fräschade till
mig, blev precis klar och om en stund ska jag träffa Sofia. Vad ska ni göra idag då? 
 
 
INSTAGRAM @ eliinswahn

GALAOUTFIT

 
 
 
 
 
Klänning - H&M
Pumps - DinSko
Halsband - Glitter 
Klocka - Ur&Penn
Armband - Maloa
Kuvertväska - Lånad

GALADAG

Godmorgon babes! ♥

Nu är jag påväg till skolan, ska ha idrott och sen en redovisning, sen slutar vi runt lunch vilket är riktigt härligt. När vi slutar blir det mat hos Frida, sen är det dags att göra sig iordning inför LBS-galan. Är så taggad!!! Ha en bra dag så hörs vi! ♥




GLAD TJEJ

Godkväll allihopa! ♥

Hoppas ni alla har haft en bra dag, det har jag i alla fall. Mötet gick jättebra, var hemma vid 18.30-tiden igen. Kvällen har jag ägnat åt att duscha och fixa iordning lite inför galan imorgon. Har testat min outfit till galan med både platt och lockigt hår. Det blev jättefint med lockigt, är helt såld på håret på bilden nedanför...♥ Men eftersom jag ska rappa så kan jag inte få fram min "attityd" lika bra om jag har lockigt så det får nog bli platt ändå. En glad tjej här i alla fall som är supertaggad!!

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon goingar!



Instagram @ eliinswahn

27e Maj, 2014

Godmorgon alla goa läsare! ♥
 
Just nu är jag i skolan, har engelska, men jag har ingenting kvar att göra så då tänkte jag att jag kan passa på att uppdatera bloggen lite. Idag ska jag på sommarjobbsmöte, hoppas det går bra, undra vilka jag ska jobba med. Det ska bli så kul med sommarjobb, lära känna nytt folk osv.  Vad ska ni göra idag? 
 
 
 
 

KONSERT

Kom hem för en stund sen, har precis ätit och nu tänkte jag lägga mig ute i solen och steka. 😎👙 Men först tänkte jag berätta lite om hur konserten gick osv. 😉 Vi började spela kl. 12.15 ungefär och det var mer folk än vad jag trodde där och kollade haha. Treorna sjöng först, sen tvåorna och sen vi ettor. Det gick jättebra förutom några småfel i en låt men tror inte att någon märkte som tur var, förutom de andra musikeleverna då haha. Men vi är ettor, folk har nog förståelse för det hehe 😉🙊 Vad har ni gjort idag då/ska göra nu i eftermiddag? ❤️ 




Bilder från min instagram @ eliinswahn



25/5 - 2014

Go'kväll, och grattis på mors dag till alla mammor där ute! ♥

Idag har jag och pappa varit ute på lite ärenden, har övningskört lite och sen bara tagit det lugnt hela eftermiddagen.
Har varit ganska trött idag, så jag är lite seg både mentalt och fysiskt känner jag haha. För en stund sen så gick jag runt här i huset och sjöng jättehögt och fult haha, och så märker jag att fönstret inne på toaletten är öppen, oops... förlåt till alla mina grannar som hörde den fula sången haha.  Snart tänkte jag gå och äta lite kvällsmat, ska lägga mig tidigt ikväll tänkte jag, kommer antagligen somna på en gång eftersom jag är så trött och seg. 
Vad har ni goa läsare gjort idag? ♥
 
              GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM FÖR FLER BILDER OCH UPPDATERINGAR @ eliinswahn

UTEKVÄLL

Godmorgon! ♥

Igår var det ju "återträff" med gamla klassen men när vi kom dit var det inte många där, inga killar kom heller så det var inte mycket till återträff. Jag, Frida & Sofia gick ganska tidigt för vi var hungriga och behövde ladda mobilerna. Så vi gick till Max, men bordet där man kunde ladda mobilen var redan upptagen så vi gick till Subway och laddade mobilerna och chillade med lite härligt folk där. Kommer inte ihåg när vi åkte hem haha, men vaknade nyss i alla fall.
Vad gjorde ni igårkväll?




SÖNDAGSMIDDAG

Hej goingar! ♥

Är allt bra med er idag? Med mig är det bara bra, lite trött bara för sov knappt något inatt... men annars så är det bra. Om en stund ska jag och pappa till farmor och farfar på Söndagsmiddag, vet inte vad det blir för mat men när
det är farmor som gör maten så blir det alltid gott! Vi ska köpa med jordgubbar också som vi ska äta efter maten, ska bli riktigt gott med jordgubbar, tänk er... svenska jordgubbar med grädde och socker! Muuuuums!! 
 
Investerade en söt liten rosa topp igår när jag var ute och shoppade, den kommer från ginatricot, är helt kär i färgen, på bilden ser den inte så rosa ut pga effekten, men i verkligenheten är den verkligen skrikrosa!! 
 
                   Ha en bra dag sålänge så hörs vi! Glöm inte att följa min instagram för fler bilder @ eliinswahn 
 
 

17e Maj, 2014

Godmorgon! ♥

Vaknade tidigt imorse av att jag fått någon slags sträckning i ena vaden... det gjorde ont som in i helvete men sen böjde jag benet på något konstigt sätt så det gick över. Sen somnade jag om och vaknade igen för ca 10 minuter sen. Ska gå upp och äta frukost nu, sen måste jag duscha och fixa iordning mig. Ska ut på en liten shoppingtur med mina babes.

Glöm inte följa mig på instagram för fler bilder och uppdateringar. @ eliinswahn.

Ha en bra dag, hörs senare!




SOLIG KVÄLL

Det är så härligt med sol, låg ute en stund förut och fick lite färg. Sen var jag ute och övningskörde lite, gled runt i stan haha. Nu sitter jag ute i solen igen i hopp om att få ännu mer färg haha.

Har fått mycket komplimanger för min outfit idag, vilket verkligen gjorde min dag, så jag tänkte jag kan dela med mig av min outfit.

Ha en fortsatt trevlig kväll goingar! ♥



Följ mig på instagram ---> eliinswahn

FREEEEEDAG

Hej babes! ♥

Idag är det Fredag, wiihoo!!
Sitter på lektion just nu, har musikproduktion till tre ungefär. Har ont i magen också, har haft det hela dagen och vet inte vad det är, den lever i sin egna lilla värld idag. Men det är skönt att det är helg nu i alla fall, det ska bli 20-25 grader och sol ett tag nu också och det känns ju helt underbart!! Ikväll ska jag nog spendera lite tid med familjen eftersom vi inte setts på en vecka.




1 VECKA

Hej goingar! ♥ Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag nu, har haft mycket att göra. Har dessutom varit hemma själv hela denna veckan (sen förra torsdagen). Min pappa och bror har varit i London, men igårkväll kom dom äntligen hem igen. Så har inte tänkt så mycket på bloggen, ber om ursäkt för det. Men nu är jag tillbaka igen. Har ni haft en bra vecka än sålänge? Skickade denna bilden till några kompisar när vi väntade på min pappa och bror, var lite roligt för några av dom trodde jag skulle iväg.

NYKLIPPT

Hej babes! ♥

I eftermiddags klippte jag topparna, tog det värsta slitna vilket var riktigt skönt att bli av med. Ikväll ska mina bästa sova här, mys! Har ni haft en bra dag?




GLASSBÅT I MITT HJÄRTA

Förut när jag låg och vilade så hörde jag glassbilen och då blev jag som ett litet barn på julafton... springde dit och köpte ett paket med glassbåtar, så gott!! Det var höjdpunkten på denna långa och sega dagen. ♥




I LOVE THIS LIFE / YASS BISH

Två låtar som jag lyssnar sönder just nu är "I love this life" med Kim Cesarion och "Yass Bish" med Nicki Minaj Feat. Soulja Boy ♥ Känner att jag verkligen måste tipsa er och dela med mig av dessa grymma låtar!
 
I LOVE THIS LIFE är en ny låt med Kim Cesarion som han uppträdde på humorgalan för några dagar sedan, jag fastnade för den direkt, får sommarkänslor när jag hör den och så blir jag väldigt glad när jag hör den. Love it!!
 
 
 
 
YASS BISH släpptes igår faktiskt, det är en ny låt som Nicki Minaj har gjort tillsammans med Soulja Boy, hon som jag på engelska brukar säga "killed it" !! Det sjukaste och bästa jag hört på väldigt länge faktiskt! 
 

2014-05-04

Go'kväll babes! ♥

Det blev ingen fotografering idag, den ställdes in pga olika anledningar, men det blir ev. till veckan istället.
Jag tog en ipren efter frukosten och sen gick jag ut och lade mig i solen en stund och då försvann huvudvärken som tur är. Sen när jag gjort mig iordning helt så åkte jag, min pappa och min bror AKA mi familia ner till stan en sväng och tog en glass och satt där i solen en stund, riktigt härligt trots att det inte var så jättevarmt. Nu har jag ätit och packat, ska snart till min kusin, ska sova där inatt, det var ett bra tag sen vi träffades och va tillsammans så det ska bli mysigt, lite kvalitétstid!  Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra ikväll? 
 
Glöm inte att följa mig på INSTAGRAM för fler bilder ----> @eliinswahn
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3e Maj, 2014

Godmorgon alla goa läsare! ♥

Gick upp för ca 1,5 timmar sen, var så trött imorse när jag vaknade så jag snoozade haha. Nu har jag precis gjort
mig iordning, ska snart möta upp min kompis Felicia, var jättelängesen jag träffade henne, så det ska bli roligt att träffa henne igen. Det är ingen tryckande värme ute direkt, vad hände egentligen med värmen?  Det var ju så soligt och varmt och så får vi kallt och mulet helt plötsligt... nä, men nu måste jag skynda iväg och möta upp Felicia.  Men ni får ha en riktigt bra dag babes, så hörs vi senare! 
 
 
Puss på er!
 
 

KVALITÉTSTID MED MORMOR

Under eftermiddagen har jag varit hos mormor, följde med henne hem efter att hon var här och fikade. Det var längesen jag var hemma hos henne och spenderade lite tid med henne så det var mysigt. Vi var ute och gick i ca en timma tror jag, det var riktig härligt. Sen när vi kom hem så åt vi lite och sen kollade vi på let's dance och nu kom jag precis hem.
Ska snart gå och lägga mig för kvällen tror jag, har varit så otroligt trött och seg idag så jag tror jag behöver lägga mig lite tidigare idag. Har ni haft en bra dag? ♥