DÅLIG UPPDATERING

Ursäktar den dåliga uppdateringen, vart lite att tänka på haha. Detta blir ett lite längre inlägg då jag tänkte berätta vad jag gjort sen jag bloggade sist.
 
               SNOOP DOGG               
 
Som sagt var jag och Felicia på Snoop Dogg på Liseberg, vad grym han är live! Men gud vilken sjuk kväll, det var helt kaos på Liseberg den kvällen, folk klättrade upp på tak och karusellbanor m.m. Tillslut fick dom ju även stänga ingången till Liseberg för att det var för många där inne redan. 50 000 pers ungefär, helt sjukt mycket folk! Men det var ändå värt det för att få se Snoop Dogg liksom!  Vi kom till Liseberg vid fyra på eftermiddag tror jag, så vi satt uppe i B&J-baren i en timma, sen satt vi ute på en gräsplätt nedanför Helix och väntade i 3,5 timmar ungefär haha. 
 
 
              TJEJKVÄLL                    

I Måndags var jag och wifey hemma hos min homie, hennes kompis var där också, och vi hade en jättemysig tjejkväll med bad i poolen och grillning. Sov ingenting den natten, var uppe till typ halvtre på natten, skypade en 
stund med min babe innan jag lade mig också. I alla fall, det var jättemysigt och det blir en till tjejkväll om några dagar igen då Frida kommer med också. 
 
                                                   Den berömda "vattenmelon vid pool-bilden" haha.
 
                  KALAS                     
 
Här om dagen var vi på kalas hos min kusin som fyllde år. Det var trevligt! 
Bild från min instagram innan kalaset! Glöm inte att följa mig på instagram @ eliinswahn !!!
 
                  ÖVRIGT                   
 
Träffade även Wilma här om dagen, hon kom nyss hem från Turkiet så det var roligt att träffa henne igen!
Sen så kom farmor och farfar, och min faster hit igårmorse, min faster kom förbi på frukost och sen när farmor och farfar kom så hade dom vart och köpt ett litet bord med två stolar som vi kan ha ståendes i skuggan i våran trädgård, så söta är dom! Vi fikade lite och sånt också. Igårkväll grillade vi hemma och sen drog jag till några
kompisar, vi dunkade musik och hade det roligt! Idag har vi vart ute på roadtrip, sen åkte vi hem med lite fika till
mina kusiner, och ikväll blir det utemat med släkten så det ska bli mysigt! ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback