LÄSAFRÅGA - IDOL

 
   Ja, denna frågan har jag fått ett antal gånger nu, och det är väl lika bra att jag svarar på den
eftersom många verkar vilja veta varför jag inte tagit upp det här i bloggen.
 
   
Nu tar jag detta en gång för alla! Ja, jag var med i idol för några veckor sen. Auditionturnén och det hela spelades in i April, och det var då jag var där och sökte. En kompis till mig hade sökt, och då sökte jag och en annan kompis också, som en rolig grej. Vi sa YOLO och sökte. Så detta var inget seriöst från början, vi gjorde det som sagt för skojs skull. 
 
I alla fall, vi tre åkte ner dagen då det var dags, vi sökte i Göteborg i April. Det var många timmars väntan, och väldigt segt var det. För er som inte redan listat ut detta (vilket är nog en hel del) så är det 2 för-jurys. Jag & mina kompisar var uppe samtidigt hos första för-juryn. Båda mina kompisar var före mig in dit och ingen av dom gick vidare tyvärr, vilket var jättetråkigt, och då bestämde jag mig att för deras skull så ska jag i alla fall ta mig förbi första för-juryn... och det gjorde jag!! Sen var det dags för en andra för-jury, där jag gick också vidare vilket var helt otroligt sjukt för mig då jag inte hade räknat med det. 
 
2 dagar senare var det dags igen, då var det tillbaka till Göteborg för min riktiga audition, inför Baggarna & Bard. Jag blev intervjuad av Per Lärnström som sedan skulle bli ett inslag på tv:n innan min audition. Efter det var det dags för sminklogen, trodde jag hade kommit till himlen haha. Där värmde jag upp och lite sånt, bättrade på smink osv. Sen var det dags, och här finns det inte mycket att säga faktiskt, jag kom in, gjorde mitt, juryn var inte den dom sökte, idol är inget för mig, det visste jag, dom letar efter en popstjärna, och det är inte det jag gör, jag sysslar med rap, och så är det med den saken.
 
Anledningen till att jag blev så upprörd, var pga vad Laila sa till mig. Jag blev väldigt chockad och trodde aldrig att en sådan människa kunde uttala sig på det sättet som hon faktiskt gjorde. Så NEJ, som många tror, så var det INTE pga av att jag inte gick vidare, för det trodde jag inte heller. 
 
Hur det känns nu såhär efteråt, det är väl hyfsat som vanligt, förutom att folk kollar och pekar (lite diskret) på en nästan vart man än går, men det känns ändå bra, för det var en sjukt rolig upplevelse och jag ångrar ingenting. Det var dessutom en sjukt bra erfarenhet också! ANLEDNINGEN till att jag inte tagit upp det i bloggen är för att jag helt enkelt inte ville och kände för det. Men... 

Har fått minst lika mycket positiva kommentarer som negativa, och det är så underbart att få höra alla positiva och motiverande grejer, tack så mycket verkligen! ♥ De negativa har ingen plats i mina tankar, bara de positiva!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: KP - träning

Kul att du valde att berätta! :)

2014-09-18 @ 22:47:11
URL: http://www.nattstad.se/tr%C3%A4ningmedKP

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback