NICKI MINAJ - BET AWARDS 2014

"Wooow... 5th year in a row! Ain't nobody done that before as a female rapper. Queen, that's literally all I gotta say. I'm so proud, you're a muhfckin champ @nickiminaj, love you! ♥"
 
Så skrev jag på min instagram (@eliinswahn) om Nicki Minaj, hon vann för femte året i rad, i samma kategori, på samma awardgala, priset för "best female hiphop artist". Och så uppträdde hon också, ett riktigt grymt bra uppträdande också, tryck på länkarna nedan för att kolla på uppträdandet & när hon vinner. 
 
Uppträdandet: http://mypinkfriday.com/news/216633
När hon vinner: http://www.youtube.com/watch?v=AjTbMtM-ybo
 
 
 
 
 

SISTA VECKAN

Godmorgon babes! ♥

Idag går jag in på min sista jobbvecka, känns för underbart haha. Tiden har gått så fort, om 5 dagar redan så har jag sommarlov på riktigt, sjukt vad tiden springer iväg !!

Ha en bra dag goingar så hörs vi!




LAXBUTIKEN

Det var jättemysigt på laxbutiken, firade pappa lite som fyllde år för några veckor sen. Åt en jättegod chokladpannacotta med mörk chokladkräm som topping, bland det godaste jag någonsin ätit. Maten var också underbart god!














THIS WEEKEND

Hej goingar! ♥

Är allt bra med er? Med mig är det i alla fall bara bra, lite trött bara haha.

I fredagskväll sov Linn & Annika hos mig, återförenade efter 3 veckor woop woop. Vi bakade och hade jättemysigt med godis, frukt och jordgubbar! På kvällen såg vi på film, the conjuring, sjuk men bra, sen såg vi lite på truman show tills vi somnade haha. När vi vaknade så kollade vi på Jennifers Body och sen gjorde
vi oss iordning och åkte till stan, Annikas buss gick tidigare än Linns så vi gick då till Subway och åt och kollade runt i stan lite. Så mysigt var det! ♥

Sen igårkväll kom Sofie till mig, vi satt och snackade om allt möjligt, sen gick vi till affären och handlade lite. Senare på kvällen kollade vi på youtube-videos på tvn och dunkade musik. Det var jättemysigt det också! ♥

Nu är jag påväg till laxbutiken med kusinerna, faster, farmor & farfar, pappa och brorsan. Ska bli riktigt mysigt... det också haha!







RAP VIDEOS

Jag har funderat på en grej... 
 
Jag fick en kommentar för ett tag sen där en tjej frågade mig om och isåfall vart man kan se videos när jag rappar...
Och nu har jag funderat ett bra tag på om jag ska göra en ny kategori här på bloggen och börja lägga ut videos på när jag rappar olika låtar, har inte riktigt bestämt mig än men vad tycker ni?  Om det nu blir av så kommer jag att lägga upp dom på min videofyme istället för youtube. Är som sagt osäker men är det något ni skulle vilja mina goa läsare? ♥
 
 
Om detta är första gången du är inne på min blogg så tänkte jag förklara lite vad jag menar. Jag är en rappare, jag har alltid älskat att sjunga men för några år sen kände jag att jag vill göra något som stack ut lite, därför började jag att rappa. Min största dröm är nog som många andras, att bli en framgångsrik artist, men jag siktar lite högre än så, min absoluta största dröm är att bli en framgångsrik kvinnlig rappare som min största idol, Nicki Minaj. 
 
 Arkivbild, musikläger -  Augusti 2013

TURNÉSTART

Hej babes! ♥

Idag började våran lilla turné med jobbet. Vi var först på torget och uppträdde och sen var vi på slussarna. Vi hade väldigt tur med vädret idag, så underbart!

Just nu är jag påväg hem, ska äta och sen ska jag träffa Hanna & Kevin som även var på slussarna och kollade idag, så söta! Dom kommer till mig och sen ska vi nog dra ut någonstans eftersom det är så fint väder. Vad har ni gjort/ska göra idag?


Bild lånad av N3's facebooksida !

22e Juni, 2014

Godkväll babes! ♥

Är allt bra med er? Med mig är det bara bra i alla fall! Idag har jag vart och shoppat lite, sen har jag övningskört till Göteborg, och igenom Göteborg också för första gången, gick faktiskt bra tack och lov haha!  Har fått en midsommarpresent av pappa, ett jättestort keyboard så jag kan spela och öva här hemma också. 
Så vi var i Göteborg och hämtade det idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Vad har ni gjort idag? 
 
Imorgon väntar en ny vecka på jobbet, ska bli intressant haha! 
 
 
 
Glöm inte att följa mig på instagram för fler bilder @ eliinswahn

FÖRSTA VECKAN GJORD

Hej mina goingar! ♥

Hoppas att allt är bra med er, själv är jag lite trött men annars bara bra. Nu är den första av tre veckor på sommarjobbet gjord, känns underbart, bara 2 veckor (10 dagar för att vara exakt) kvar och sen är det helt och hållet sommarlov för min del, woop woop!!

Idag var som sagt sista dagen på denna jobbveckan, och när jag kom hem så åt jag först och sen satte jag mig ute i solen och läste lite i körboken men sen somnade jag i solstolen haha, efter en kvart vaknade jag till och gick in och la mig i sängen, så nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit extremt trött. Jag brukar nästan aldrig somna såhär på eftermiddagen haha.

Ikväll så blir det nog bara lugnt eftersom jag är så trött. Vad ska ni göra ikväll?




FÖRSTA JOBBDAGEN

Hej mina goingar! ♥

Nu är försa dagen på mitt första riktiga sommarjobb gjord. (Hade ett annat jobb för några år sen men då jobbade jag både sommar och vinter).

Det känns jättebra, är sjukt trött bara, men det har varit en rolig dag och dagen gick ändå ganska fort. Har tänkt på det nu såhär i efterhand att jag tjänar väldigt bra, plus att jobbet är att sjunga för folk i 2 veckor vilket är grymt!!! Denna veckan så övar vi in låtarna vilket kan bli lite småsegt efter några timmar men ändå verkligen värt det! Har ni goingar något sommarjobb i sommar?




KUSTEN

Godkväll goingar! ♥

Idag har varit en av de bättre dagarna på länge, har firat pappas födelsedag på kusten i underbart, soligt väder. Vi var på smögenbryggan och åt glass & god mat samt kollade runt i lite affärer och bara glassade i solen. 
Vi kom hem strax innan fem i eftermiddags och då var stunden äntligen kommen, den fina stunden som jag har
planerat sen i Onsdags... i trädgården stod våran fina släkt och överraskade pappa med finsång och kalas, ett litet överraskningskalas som jag planerat åt pappa i några dagar nu. Det bästa var att han verkligen inte hade någon som helst aning överhuvudtaget, så han blev verkligen överraskad och väldigt glad!  Med andra ord så har det varit en väldigt mysig och lyckad dag! 
 
För övrigt så ska jag snart gå och lägga mig, ska upp halvsju imorgon, börjar jobba vid åtta, har världens bästa sommarjobb, detta kommer bli riktigt awesome!  Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! 
 
 
 
 
 
Glöm inte att följa min instagram babes @ eliinswahn
PUSS PÅ ER
 

HAPPY BIRTHDAY

Idag fyller världens bästa pappa år, ha en jättebra dag pappa, älskar dig! ♥




PILLS N POTIONS

Can we all just take a moment?? ♥

Jag ÄLSKAR Nicki Minaj's nya stil, saknar hennes gamla stil lite för den var så unik och stod verkligen ut och jag gillade det... men samtidigt god bless den nya nedtonade stilen. Plus att denna låten är så fin, inte nånstans i närheten av vad Nicki's låtar brukar låta men jag älskar den! Gillar videon också! Om ni inte redan har hört låten eller sett videon så rekommenderar jag verkligen er till att göra detta, you'll love it!  
 
 

FREDAG

Hej goingar! ♥

Just nu är jag påväg hem från en rolig dag med Frida & Kevin, vi var först i stan och fikade och sen tog vi en random, spontan cykeltur till Överby, det var en mycket random cykeltur... sen gick vi runt och kollade i affärer lite och nu är jag påväg hem. Om 20 minuter kommer Hanna till mig också och då ska vi nog hitta på något roligt, vi ska eventuellt träffa Frida & Kevin igen lite senare.
Vad har ni gjort idag?




2014-06-11

Nu har jag gjort mig iordning och ätit och om en stund ska jag iväg till min kusin, har inte träffat henne på länge så det ska bli mysigt. Men innan jag åker till henne så ska jag göra iordning i mitt rum lite så det ser lite trevligare ut haha, och sen ska jag packa då jag ska bort imorgon och sova borta till på Fredag. Hinner jag så blir det nog lite plugg i körboken också, har 3 veckor kvar att plugga in 1a kapitlet, sen bör jag kunna det enligt min planering.
 
Vad ska ni göra idag då? ♥
 
 

KALAS

Godmorgon mina fina läsare! ♥

Hur är det med er idag? Några som gick ur skolan igår? Eller några som går ur skolan idag kanske?   Grattis till er isåfall!  Själv så är jag väldigt tung i huvudet idag, var det igår också men det är nästan lite värre idag känns det som, tog en ipren förut då hoppas att den hjälper lite i alla fall.
 
Igår när jag kom hem från Linn så var det rakt in i duschen och sen var det kalas, eller ja, skolavslutningsfirande med halva släkten. Farmor hade med sig sin goda jordgubbstårta och den var underbart god vill jag lova. Sen hade mormor bakat bullar som också var underbart goda. Fick en jättesnygg väska och t-shirt av min snälla faster som avslutningspresent, och så fick jag en fin röd ros och lite pengar av farmor och farfar, så snälla allihopa! ♥
 
 
 
 
 

WHITE DRESS

 
 
 
 
 
Klänning - Topshop
Pumps - DinSko
Halsband - Glitter
Klocka - Ur&Penn
Armband - Maloa

INSTAGRAM @ eliinswahn

 
 
 
Glöm inte att följa mig på instagram babes @ eliinswahn
 

SÖNDAGSPLANER

Godmorgon! ♥

Idag blir det mycket att fixa, istället för att skriva om det så delar jag med mig av min "att-göra-idag -lista".




MÖTE & PLUGG

Hej på er goingar! ♥

Allt bra med er? Jag kom precis ifrån ett jobbmöte, börjar ju jobba om en vecka ungefär. Detta kommer bli riktigt grymt, det är ett musikjobb i 3 veckor och det kommer bli jätteroligt. Har hamnat i en grym grupp också så jag är sjukt taggad. Nu ska jag hem och äta, sen blir det lite träning och plugg i körboken. Vad ska ni goingar göra idag då?



Instagram @ eliinswahn

STUDENTFIRANDE

Hej mina goingar! ♥

Grattis till er alla som tar studenten idag, fy faaan vad ni är bra!

Inatt har Linn sovit här och imorse vid halvelva ungefär åkte vi iväg till skolan för att se studenterna när dom sprang ut. Herregud vad mycket folk det var där. Efter en stund så gick vi efter studenterna i deras marståg ner till stan. Sen gick vi och åt på subway, där träffade vi lite härligt folk och sen gick vi bort mot resecentrum och då kom typ alla studenter förbi på sina flak och när studenterna från våran skola åkte förbi gick vi helt crazy och skrek som in i helvete, "wooooooh!!!! LBS, LBS, LBS!!!" skrek vi över hela resecentrum haha. Vi LBSare är väldigt speciella men vi stöttar varandra i vått och torrt haha!!! ♥ Sen åkte Linn hem och jag mötte upp min moster i stan och så gick vi runt en stund och kollade lite. Nu kom jag nyss hem, dunkar lite musik haha, är trött efter allt firande och skrik men väldigt taggad. Ska snart äta och sen träna, efter det blir det en varm dusch och lite plugg i min körkortsbok. Ha en bra dag och till alla studenter, så jävla grymma, ha en awesome kväll och grattis!!! ♥♥







INSPIRATION









Bilder: www.weheartit.com

HÄRLIG MÅNDAG

Hej goingar! ♥

Hoppas att allt är bra med er, idag har varit en väldig härlig och lugn start på veckan. Vi hade en liten musikquiz imorse på ensemblen och sen hade vi ett litet möte med klassen. På svenskan fick vi se på film och fika Efter skolan åkte jag, wifey & homie till Överby och chillade lite. Har funderat på om någon smugglat ner något i maten jag åt jag idag eller i drickan för jag har ramlat flera gånger och tappat grejer och skämt ut mig allmänt, ibland undrar jag om jag verkligen mår bra hahaha!!

Sen följde wifey med mig hem en stund och då vi pannkakor och nu ska jag snart äta kvällsmat och sätta mig ute en stund i solen.


Ha en fortsatt trevlig kväll babes! ♥

1a Juni, 2014

Godkväll babes! ♥

Tänk att det redan är juni, vad hände?? Idag har jag vart hos min farmor och farfar tillsammans med min wifey, vi fikade och sen gick vi till Ryrsjön som ligger i det området. Där satte vi oss på en brygga och doppade fötterna i det ljumma vattnet och snackade om lite allt möjligt. Sådana stunder behövs ibland haha!! Sen efter en stund gick vi tillbaka och då åt vi lite god mat och satt ute i solen en stund. Vid halvsju, sju ungefär kom pappa och då fikade vi igen haha och sen vid åtta ungefär så åkte vi hem. Det var en väldigt mysig dag! ♥
Vad har ni gjort idag då?